Mediaa on arvosteltu vihervasemmistolaisesta agendasta. Merkittävä osa toimittajia on aatteeltaan vihervasermmistolaisia kuten journalismin opiskelijoistakin.  "Keijo Kaarisade"  on kirjoitellut medioihin mielipidekirjoituksia joiden ideana on ollut kirjoittaa hölynpölyä mutta vihervasemmistolaista agendaa myötäillen. Kirjoitukset ovat menneet läpi ja ne on julkaistu. Mielenkiintoista, että niin sanottu laatumedia julkaisee hömppää silloin kun kirjoitukset mukailee vihervasemmistolaista aatemaailmaa mutta asiallisia vastakkaisia mielipiteitä julkaistaan rajoitetusti jos ollenkaan.

Mielenkiintoista on se, että kun myöhemmin lehdet on havahtuneet, että kirjoitus oli Keijon, ne eivät ole suinkaan pahoitelleen sitä, että julkaisivat niin erikoisia tekstejä vaan ainoastaan sitä että tulivat itse höynäytetyiksi.

https://www.suomenuutiset.fi/ilmio-nimelta-keijo-kaarisade-miksi-valtakunnan-suurimmat-lehdet-julkaisevat-taysin-alyvapaita-mielipidekirjoituksia-jos-vain-tekstien-arvopohja-on-riittavan-vihervasenta/

https://kaarisade.home.blog/2019/06/17/kuka-muu-muka/

https://www.youtube.com/watch?v=PRXD-iMEQLo&ab_channel=IvanPuopolo