https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tmalinen/tietopaketti-eun-elpymisrahastosta/

Taloustietelijä Tuomas Malisen tietopaketti elpymisrahastosta olisi jokaisen syytä lukea ymmärtääkseen mistä rahastossa on kysymys.

Kuten Tuomas Malinenkin lukijoihin vetoaa, nyt jokaisen Suomen tulevaisuudesta kiinnostuneen on pikaisesti  lähestyttävä kansanedustajia. Ehkä paras mahdollisuus yrittää vaikuttaa on laittaa sähköpostia niille Kokoomuksen ja Keskustan kansanedustajille jotka eivät ole ilmoittaneet äänestävänsä pakettia vastaan. Myöskään niille jotka ovat voimakkaasti olleet paketin puolesta, tuskin kannattaa laittaa postia. Asiasta epävarmat kansanedustajat lienee paras kohde yrittää vaikuttaa. Viestissä voi vedota kansanedustajia lukemaan Malisen puheenvuoron ja antaa siitä linkin ellei itse osaa perustella hyvin elpymisrahaston turmiollisuutta.

Vasemmiston edustajia tuskin kannattaa lähestyä koska he lienevät varmimmin paketin kannattajia ja eivät muuta kantaansa järkiargumentein.  Äänestys on 12.5 eduskunnassa.

Jos äänestyksestä tulee tiukka, voi yksikin EI-ääni ratkaista ja siksi kansalaisten kannattaa yrittää vaikuttaa kansanedustajiin.

Kansanedustajien sähköpostit on muotoa: etunimi.sukunimi@eduskunta.fi