Kokoomus laittoi alulle välikysymyksen  riihipäätöksistä johon yhtyy myös KD ja Liike nyt.

"Tämä on kaiken kaikkiaan vaarallinen paketti Suomen tulevaisuuden ja hyvinvoinnin kannalta." Petteri Orpo

Niin oikeassa kuin Orpo asiassa onkin, todeten vielä hallituksen politiikkaa puhtaaksi sosialismiksi, niin aika tekopyhiä ovat Orpon puheet huomioiden sen, että Kokoomus kuitenkin on antamassa hiljaisen hyväksyntänsä elvytyspaketille.

Elvytyspaketti jos mikä on puhdasta sosialismia ja Suomen tulevaisuuden ja hyvinvoinnin kannalta äärimmäisen tuhoisaa. Hallituskausi kestää lopulta vain muutaman vuoden, ja vaikka nyt tehdäänkin tuhoisaa politiikkaa, asiaa on aina mahdollista yrittää kansallisesti korjata.  Elvytyspaketti taasen johtaa tulonsiirtounionin syntymiseen ja myöhemmin liittovaltioon jonka jälkeen voimmekin nostaa kädet pystyyn Suomen tulevaisuuden ja hyvinvoinnin kannalta. Sen jälkeen olemme pelkkä ajopuu emmekä voi enää kansallisesti tehdä mitään asioiden muuttamiseksi.

Vasemmistohallitus tekee hyvinvoinnin kannalta raakaa ja vastuutonta lyhytnäköistä politiikkaa mutta Kokoomuksen "vaihtoehto" tuntuu olevan tulonsiirtounionin (lue sosialismin) kannattaminen. Ainoastaan KD, PS ja Liike nyt ovat elvytyspakettia vastaan.