Ukkola kirjoittaa kolumnissaan osuvasti Marinin käyttämästä sukupuolikortista. Maria Ohisalo sanoi taannoin, että hallitus harjoittaa intersektionaalista feminismiä. Siinä ihmiset jaetaan erilaisiin hierarkioihin sen mukaan miten paljon he saavat ns. uhripisteitä. Uhripisteitä jaetaan muun muassa sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, etnisen tausta jne perusteella. Pahnan pohjimmaisena ilman uhripisteitä on valkoinen heteromies.  Uskaltaisin ajatella, että vaikka alunperin Marin ei olisikaan ajatellut sukupuoltaan minään kysymyksenä, niin hänelle on noussut se hattuun koska maailmalla on lehdissä kirjoiteltu Marinista nimenomaan nuorimpana naismpääministerinä. Huomio on kiinnitetty sukupuoleen ja asemaan eikä suinkaan saavutuksiin tai pätevyyteen taikka harjoitettuun politiikkaan ja sen seurauksiin.

Jos katsomme aivan puhtaasti harjoitettua politiikkaa, niin Marin esiintyy itsevaltiaana ihmisenä jonka poliittinen agenda on rapauttaa yhteiskuntaamme taloudellisesti mahdollisimman paljon. Harjoitettu on monenlaista suhmurointia ja asioiden peittelyä. Elvytysrahastosta historia tulee hänet muistamaan. Kansalta ei asiaa haluttu kysyä vaikka kansa laskun maksaa. Jokseenkin käsittämätöntä, että Marin kokee, että häntä kohdeltaisiin sukupuolensa takia jotenkin huonommin kuin miehiä vaikka tosiasiallisesti hän on nimenomaan sukupuolensa ja ikänsä takia saanut anteeksi sen ettei ole tehtäviensä tasalla.

Nyt ei kenenkään tarvitse ajatella, että kas niin se blogistillekin ottaa koville kun nuori nainen on pääministerinä. Kyse on puhtaasti asioista ja siitä, että pääministeri käyttää Suomessa eniten valtaa. Siksi tehtävässä tulisi olla joku joka ei sairastu pääministerintautiin vallasta vaan kykenee ilman liikoja ideologioita näkemään maan parhaan isossa kuvassa. Allekirjoittanut fanittaa Seida Sohrabia joka on nuori naispoliitikko. Hän on  loistava ajattelija ja persoona siinä mielessä, että näkee asioissa yleensä olennaisen ja puhuu siitä huolimatta, että saa osakseen leimakirveitä kun uskaltaa olla eri mieltä.

Niin, ja se Ukkolan kolumni: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1b74d67c-7ba2-4ac0-ac1a-d6e4616c80b1

Jos jotakuta kiinnostaa niin kannattaa kuunnella Atte Kalevan ja Seida Sohrabin keskustelu maahanmuutosta ja suomalaisuudesta: https://www.youtube.com/watch?v=qC7BD1QdGIk