Eduskunnassa on käyty tänään kiivasta keskustelua EU elpymispaketista. Mielenkiintoisia on Marinin kommentit jonka mukaan elintasoerojen kaventaminen kuuluu EU:n periaatteisiin.

"Suomi on nettomaksaja, koska kuulumme EU:n vauraimpiin maihin"

Aina kun Suomelle tulee laskua EU: ssa olemisesta, olemme niin kovin vauraita. Silti taloutemme on erittäin heikossa jamassa ja jäämme jälkeen käytännössä lähes kaikista verrokkimaista. Niin ikään hallitus esittää että elvytyspaketti jotenkin auttaisi Suomen taloutta vaikka asiantuntijat ovat toista mieltä. Asiaa selitetään talouden keskinäisriippuvuudella mikä on erittäin heikko argumentti. Jos yritys A myy yritykselle B tuotteitaan ja yritys B joutuu maksuvaikeuksiin, niin tokkopa yrityksen A mieleen tulee ensimmäisenä alkaa lahjoittaa rahaa omalle asiakkaalleen, että tämä voisi ostaa heiltä tuotteita.

Elvytyspaketti käytännössä sinetöi Suomen kohtalon. Blogisti kuten lukematon joukko suomalaisia on erittäin murheissaan siitä, että maatamme on rakennettu  sotien jälkeen isolla vaivalla ja nyt sorrutaan näin massiivisen peruuttamattomaan virheeseen. Marin ja hallitus toistaa samaa mantraa paketin kertaluontoisuudesta, mihin ei usko juuri kukaan. Historia tulee tuomitsemaan tämän hallituksen joka avasi taloutemme alasajon pandoran lippaan.

Keskustan Hoskonen rikkoi Keskustan ryhmäkuria ja lateli selvää tekstiä asiasta. https://www.youtube.com/watch?v=K1ZqZNEPVyU