https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006571349.html

Valtakunnansyyttäjä Toiviaisen toiminta saa yhä käsittämättömämpiä piirteitä. Räsänen ei ole koskaan sanonut mitään minkä tutkimiseen pitäisi käyttää yhteiskunnan varoja ja resursseja. Puhumattakaan että pitäisi tutkia sellaista mitä hän ei ole edes sanonut! Toiviaisen toiminta vaikuttaa täysin politisoituneelta noitavainolta jonka uhreiksi joutuvat ne poliitikot jotka eivät jaa vihervasemmistolaista ajatusmaailmaa.

Niin agnostikko kuin olenkin, en voi ymmärtää tilannetta missä meillä on uskonnonvapaus mutta raamatun lainaaminen voi olla rikollista. Meistä jokainen tietää, että jos joku siteeraisi koraania misä tahansa kohdasta, ei valtakunnansyyttäjää kiinnostaisi. Ylipäätään vihapuheen määritelmä on veteen piirretty viiva. Tähän mennessä selväksi on tullut, että olemalla eri mieltä vihervasemmiston kanssa, olet todennäköisemmin vihapuhuja. Toiset saavat sanoa lähes mitä tahansa kunhan edustavat vihervasemmistoa. Mieleen muistuu useampiakin vihervasemmisto  edustajia vähemmistövastaisine ulostuloineen. He vain sattuvat itse edustamaan intersektionaalisessa feminismissäkin tuttua vähemmistöä uhripisteineen joten se on heille sallittua.

Tähän mennessä vihervasemmisto on vienyt meiltä puolueettoman ja objektiivisen median. Niin ikään sisäasianministeriön kansliapäälliköksi on nimitetty vihervasemmistolainen poliittisella virkanimityksellä ohi pätevimmän hakijan. Sen lisäksi vihervasemmisto haluaa rajoittaa sananvapautta ja tulkita vihapuheeksi kaiken puheen joka argumentoi vihervasemmistolaista maailmankuvaa vastaan.  Ja kyllä he haluaa myös sitä, että mahdollisimman paljon suomalaisten varoja käytettäisi muun maailman hyväksi sivuuttaen omat tarpeemme.

Loppuun Vihreän "sivistyspuolueen" edustajan viimeisin neronleimaus joka ei 100% varmuudella Toiviaista kiinnosta sen yleistävästä ja loukkaavasta sävystä huolimatta:

"Mies on lähtökohtaisesti uhka naisille ja vähemmistöille"