"Tällaisenaan emme voi EU:n elpymisrahastoa hyväksyä" Sanna Marin

Meille suomalaisille pääministeri ja hallitus esittää niin tomeraa ja jämptiä koska tietävät, että suomalaiset vastustavat tällaisia "elpymisrahastoja". Kuitenkin itse neuvotteluihin lähdetään tekemään kompromisseja. Takaisin neuvotteluista palataan sitten kertomaan suomalaisille, että Suomi sai läpi tavoitteensa. Joopajoo.

Samanlaista tyhjänpäiväistä retoriikkaa ja "tiukan tätin" esittämistä se oli erään Urpilaisenkin koohotus. Ja takkiin tuli suomalaisille vaikka jopa ansaita kuulemma piti. Suomalaisilla päättäjillä ei ole pienintäkään viisautta tai edes halua toimia Suomen edun mukaisesti. Siksi ainoa mahdollisuus on että jotkut toiset maat saavat elpymisrahaston kaadettua.

Retoriikka näissä on yleensä aina samaa, eli Suomi jotenkin hyötyy. Kuitenkaan kukaan ei koskaan pysty näyttämään toteen Suomen hyötyneen. Ainoa varma asia on, että Suomi hyötyisi euron kaatumisesta erittäin paljon. Euron kaatumisen ajankohta olisi juuri nyt oikea koska samassa kriisissä muuttuisi maailma kertaheitolla terveemäksi. Mitä enemmän lisätään EU:ta sitä enemmän velkaannutaan ja sitä heikompi on tulevaisuutemme.

Ymmärtääköhän Marin, että millaisessa vastuussa hän on Suomen kansalle jos liittovaltio pääsee toteutumaan politiikalla jonka syntymiseen hän on myötävaikuttanut?  Siitä ei kauaa ole kuin Britannian manattiin joutuvan alimpaan helvettiin erottuaan EU:sta. Suuri ennustaja ei tarvitse olla tietääkseen, että brexit oli briteille suurin mahdollinen onnenkantamoinen kun ajatellaan tulevia vuosia tässä sosialistisessa euroopan tulonsiirtounionissa. Brittien kohtalo on nyt heidän omissa käsissään.

Natise EU liitoksissasi ja kuihdu pois.