Vasemmistonuoret herjaavat Mannerheimia ja haluaisivat tämän patsaan siirtoa. Vanha kommunistinen perinne onkin ollut pyrkimys piilottaa ja muuttaa historiaa. Hävytöntä toimintaa vasemmistonuorilta. Nyt pitää kyllä kysyä että aikooko LI Andersson laittaa nuorisojärjestön ruotuun vai sympatiseeraako hän tällaisia puheita.

Mannerheim on kiistatta Suomen tärkeimpiä ellei tärkein suurmies joka oli pelastamassa Suomea. Joskus tuntuu ettei vasemmisitolaisille ole pyhää mikään. He nauttivat kyllä niistä eduista mitä Suomi kykenee heille tarjoamaan mutta arvoa he eivät tunnu antavan niille esivanhemmille jotka uhrasivat terveytensä ja välillä henkensäkin rakentaessaan tätä maata meille.

Vaikka blogi antaisikin mahdollisuuden epäkorrektiin ilmaisuun, tyydyn vain toteamaan, että nämä ihmiset osaavat olla hävyttömiä ja ajattelemattomia sekä kiittämättömiä. Jospa se psykologia taustalla meneekin niin, että kun ei osata mitään eikä pystytä mihinkään niin pitää nyt sitten edes kapinoida kaikkea vastaan. Helppoa olla anarkisti ja rikkoa mutta viisautta, tahtoa ja älyä vaatii asioiden rakentaminen toimivaksi. Mitä toimivaa anarkistit ovat koskaan rakentaneet?

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cbb7a328-eec0-4829-82b1-77526af3f60a