https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/55247eee-16f4-423c-b7fa-1114d274731a

Hyvää diiliä on luvassa kaikille niille konsulteille ja vaikka maskikauppiaille jotka pääsevät valtiota laskuttamaan! Veronmaksajien rahaa paloi 50 000 euroa Katri Kulmunin esiintymistaitojen treenaukseen. Ongelmien ydin lienee siinä, ettei ole mitään relevanttia sanottavaa. Vähemmilläkin esiintymistaidoilla hoitaa homman jos on pätevyyttä ja viisasta sanottavaa siinä määrin, että kuulijat jaksavat kuunnella hiljaa tovin.

Keskustan olisi kuulunut luonnollisesti maksaa mannekiininsä treenauksen koska  mikäli treenaus olisi onnistunut, valuisi sen hyödyt keskustan kannatukseen. Sanna Marin on vakuuttava ja hyvä esiintyjä mutta eipä se meitä suomalaisia paljoa lohduta koska hän vakuuttavuudestaan huolimatta tuottaa Suomelle vahingollista tekstiä ja politiikkaa. On jokseenkin samantekevää miten vakuuttavasti osaa puhua jos kuitenkin on esimerkiksi "solidaarinen" ja suhtautuu avoimen myönteisesti ajatukselle euromaiden yhteisistä veloista tai liittovaltiokehitykselle.

Toisaalta eihän politiikassa pätevyydellä olekaan mitään merkitystä. Keskiössä on nimenomaan esiintyminen eikä asiaosaaminen. Pelkkiä puhuvia päitä vailla mitään visiota tai ideaa. Minä uskallan väittää, että Kulmuni olisi saanut muutamalta kokeneelta keskustalaiselta ilmaiseksi ne neuvot ja opit mitä hän esiintymisessään tarvii.