Nyt sitä on enää turha peitellä. Sanna Marin ajaa yhteisvastuuta eli lisää maksettavaa suomalaisille.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006530184.html

"Pääministeri Marin painotti, että toimiva Euroopan unioni on Suomen etu. Kyse on siitä, että yhteisillä ratkaisuilla koetetaan elvyttää koko Euroopan taloutta."

Euro on todettu valuvikaiseksi. Jopa Esko Aho on tämän asian myöntänyt vaikka oli laittamassa Suomea eurokuntoon aikanaan. Euro tuottaa meille noin 20% tappion verrattuna Ruotsiin jolla on oma kriiseissä joustava valuutta.  Suomi ei elvy sillä, että alamme maksamaan etelä-euroopan velkoja. Yksinkertaisella matematiikalla me köyhdymme siinä tuntuvasti. Siksi on joko älyllistä epärehellisyyttä tai suoranaista valehtelua Marinilta esittää, että me voisimme elvyttää Eurooppaa yhteisvastuulla.

Jälleen kerran on todettava, että nämä sosialistit ovat erittäin vaarallisia ihmisiä Suomelle. Jos asiat etenevät kuten Marin haluaa, on jälkipolvilla paljon maksettavaa ja tulemme muistuttamaan maana nykyisiä Etelä-euroopan maita. Nämä ihmiset eivät ole puolustamassa suomalaisia kuten kansanedustajan tehtävään tulisi kuulua. Nämä ihmiset uhraisivat aivan kaiken federalisminsa edistämiseksi. Toivoa sopii, että muu Eurooppa torppaa eurobondit ja yhteisvastuun veloista koska Suomen johto sitä ei kykene tekemään.

Lyhyellä matematiikalla ja sitäkin lyhyemmällä logiikalla, Suomi köyhtyy yhteisvastuussa. Toisin sanoen Euroopan elvyttäminen yhteisvastuullisesti köyhdyttää Suomea. Marinin tehtävä olisi puolustaa suomalaisten hyvää. Täysin käsittämätöntä että gallupien mukaan SDP:n kannatus kasvaa vaikka maassa on kansan köyhtymistä edistävä päämimisteri!