Koronan takia ihmiset ovat sankoin joukoin innostuneet vessapaperista. Syy on ainakin itselleni hämärän peitossa koska tiettävästi korona ei aiheuta ripulia. Jos ajatellaan vaikka yhden ihmisen taloutta ja 20 vessapaperisullan varastoa, niin luultavimmin se kestää noin kaksi kuukautta. Jos varustautuu 2 kuukauden papereilla niin luultavasti silloin ruoka ehtii loppua useampaankin kertaan ennen sitä, joten kauppaankin täytyisi jossain vaiheessa päästä. Ja kun kauppaan kerran pääsee, voi sieltä ostaa myös vessapaperia loppuneen tilalle:)

Yhtä mielenkiintoista on ilmiö missä suomalaiset jonottavat ämpäreitä. Ämpärin arvo saattaa olla 2 euroa, mutta jos sen saa ilmaiseksi tai eurolla, sitä jonotetaan vaikka tunti tuiskussa luultavimmin vain siksi, että muutkin tekevät niin. Sama ilmiö tapahtuu monasti kauppojen liha- ja kalatiskeillä. Kun jonoa on tarpeeksi, tulee siihen lisää ihmisiä ihan vain siksi, että muutkin tekevät niin.

Nyt jotkut ihmiset tarvisi vessapaperia sen yhden paketin ihan normaaliin tarpeenseen mutta monet kaupat ovat tyhjiä koska juuri nyt on muotia vuorata vessan seinät vessapaperirullilla. Korona laukaissee ison talouskriisin maaimassa ja vanhat ja monisairaat voivat jopa kuolla virukseen, mutta voimme sentään nähdä huumorilla tämän paperin hamstrauksen kaiken kriisin keskellä.