https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006445061.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=5&utm_source=tf-other&share=5243b5e1095e1db341463beb432075f3

Hallitus aikoo päästää yrittäjät väliaikaisesti työttömyysturvan pariin. Tosiasiahan on, ettei mitkään työttömyysrahat voi korvata yritystoiminnan menetyksiä mitä poikkeustilasta monille yrityksille aiheutuu, MUTTA on annettava tälle vääränkin väriselle hallitukselle tunnustus siitä, että se ei unohta kokonaan yrittäjiä.  Vaikka työttömyysraha ei pelastakaan vaikeuksiin joutuvia yrityksiä niin viestinä tuo on kuitenkin hieno, että hallitusta kiinnostaa yrittäjien kohtalo.

Kun tehdään oikeita ratkaisuja on silloin annettava myös tunnustusta vaikka muutoin kritiikkiä  paljon esitettäisiinkin. Näinä aikoina tärkeintä on yhtenäisesti kamppailla ongelmia vastaan eikä tehdä politiikkaa hankalilla asioilla. On erittäin arvokas asia, että hallitus ymmärtää millaisen iskun yrittäjien vaikeudet tekee yhteiskuntaamme. Ehkäpä tämä kriisi lisää myös kansallista yhtenäisyyttä.