https://yle.fi/uutiset/3-11242247

Perussuomalaiset katkaisee yhteytensä nuorisojärjestöönsä ja perustaa uuden. Toimenpide on ehdottoman oikea. Perussuomalaiset on Halla-ahon aikana nostanut profiiliaan huimasti sivistyneenä puolueena ja sivistynyt puolue ei hyväksy minkäänlaisia rotuoppeja tai fasismia. On erittäin tärkeää lähettää ihmisille se viesti, että Perussuomalaiset tuomitsee rasismin,  etnonationalismin ja fasismin. Useimmat toki ovat jo aiemminkin ymmärtäneet ettei maahanmuuton kritiikillä ole mitään tekemistä rasismin tai fasismin kanssa.

Useimmat toki varmasti ovat ymmärtäneet senkin, että nuoret ovat usein puolueesta riippumatta radikaaleimpia. Mieleen muistuu vastaavia jyrkkiä kantoja niin Vasemmistoliiton kuin Kokoomuksenkin nuorisojärjestöiltä kuin muualtakin. Koska Perussuomalaiset on selkeästi maahanmuuttokriittisin puolue, se on vetänut puoleensä myös sellaisia ihmisiä jotka ovat maahanmuuttokielteisiä puhtaasti rasistisista tai ennakkoluuloisista motiiveista.

Nyt tehdyt toimenpiteet antavat selkeän viestin siitä, ettei rasismia, fasismia tai etnonationalismia hyväksytä Perussuomalaisessa puolueessa. Perussuomalaiset profiloituu nyt entistä enemmän tolkun puolueena joka haluaa edistää meidän suomalaisten asiaa.