Taas kerran poliitikkomme eivät käsitä sellaista asiaa kuin priorisointi. Heillä pitäisi olla moraalinen velvollisuus priorisoida sekä rahankäyttöä, että ajankäyttöä. Al Holin asiasta on meuhkattu jo pitkään vaikka asia on äärimmäisen yksinkertainen. Se kiteytti hyvin Antti Kaikkonen:

"Tuolla on kolmisenkymmentä lasta, joista puolet on tietojeni mukaan alle 5-vuotiaita. He ovat syyttömiä osaansa. Sydän sanoo, että vähintääkin heitä pitää auttaa. Vähemmän ymmärrän sitä, että näitä naisia pitäisi verovaroilla auttaa. Heillä on perustuslain takaama oikeus palata Suomeen, jos sieltä omin neuvoin palaavat"

Järjetöntä on edes keskustella siitä  pitäisikö nämä äidit palauttaa Suomeen verovaroin. Nämä lapset tulisi huostaanottaa äideiltään ja tuoda Suomeen. Vaikka äideillä on perustuslaillinen oikeus palata Suomeen, ei sen pidä tarkoittaa että asiaa tulisi jotenkin jouduttaa. Hyvä kysymys on sekin, että moniko näistä äideistä on alunperin Suomessa syntynyt. Silloin tullaan kysymykseen, että annammeko liian helposti kansalaisuuden halukkaille.

Mielenkiintoista on nähdä miten Keskusta pääsee muun hallituksen kanssa yhteisymmärrykseen asiasta. Jos Keskusta nyt lähtee tukemaan näiden äitien palauttamista, on sen kannatus entistäkin surkeampi. Se, että näiden äitien palauttamista edes harkitaan osoittaa miten sairasta politiikka vihervasemmisto harjoittaa. Meillä olisi kotimaassa paljon tärkeämpiä asioita mietittävänä ja hoidettavana. Viranomaiset voisivat ihan ilman poliitikkojen vatvomisiakin vain huostaanottaa nämä lapset ja tuoda turvaan vaarallisilta äideiltään.