Törmäsin juttuun vahingossa joka olisi ehkä saanut jäädä huomaamattakin, sillä kovin hämmentävä ja ahdistvakin tämä juttu on. Lukekaa itse ja ihmetelkää

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/780127-krista-kososen-tytolle-tuli-prinsessavaihe-hs-nayttelija-pyysi-apua-ministerion

Kyllä, luitte ihan oikein. Kosonen feministivanhempana pyysi neuvoa oikeusministeriön tasa-arvoasiantuntijalta kun tämän kolmivuotias tytär pukeutuu mielellään pinkkeihin mekkoihin. Näin maallikkona tuntuisi ihan tyypilliselle tytön toiminnalle siinä missä poikien kiinnostus autoihin. Yllätyksenä tuli se, että onko feminismin aatteen vastaista että tytöt käyttäytyvät tytöille tyypillisellä tavalla?

Jutun mukaan Kosonen on toisteiseksi hyväksynyt tytön konservatiivisuuden. Kyse on kolmivuotiaasta lapsesta! Tarkoittaako liberaaliutta Kososen mielestä se ettei eri sukupuolet saisi enää kiinnostua heille luontaisesti ominaisista asioista? Ainakin Kososen kuvassa on enemmän naiselle ominainen vaatetus kuin miehelle. Ja vaikka lapsi olisikin joskus aikuisena konservatiivi, ei siinä ole mitään väärää tai korjattavaa. Emme kai me missään diktatuurissa elä missä on vain yksi hyväksyttävä näkökulma. Ovathan ihmiset tahtomattaan introverttejä ja ekstroverttejäkin.

Kosonen toteaa että haluaa painottaa tytölle, ettei mikään ole poissuljettua sukupuolen vuoksi. Missähän ajassa Kosonen elää. Useimmat meistä ei ole aikapäiviin pitänyt sitä ihmeellisenä jos tyttömäinenkin tyttö työskentelee vaikka rekkakuskina tai hitsarina eikä siinä ole mitään ihmeellistä jos mies on kirjanpitäjä tai parturikampaaja. Tuskin ketään kauheasti kiinnostaa sekään pukeutuuko nainen miesmäisesti vaiko mekkoon.

Yleisemmin ajatellen feminismi on nykysuomessa täysin sairas liike. Aikoinaan kun naisilla ei ollut edes oikeutta äänestää, oli paljon korjattavaakin. Nykyisellään feminismi ei pyri tasa-arvoon. Jo sanana feminismi viittaa sukupuoleen ja feminismissä ajataan sukupuolen etuja eikä tasa-arvoa. Feminismi on naisasialiike, ei tasa-arvoliike. Feminismi on myös voimistunut koko ajan sitä mukaa mitä tasa-arvoisemmaksi yhteiskunta on tullut vaikka sen tulisi loogisesti ajatellen tehdä itsestään tarpeeton kun asiat ovat jiirissä. Ehkä sairain piirre feminismissä on se, että he eivät sano sanaakaan kritiikkiä islamista joka on naisten tasa-arvon  kannalta suurimpia globaaleja naisten  alentajia. Loogisesti ajatellen kun Suomessa on naisten asiat saatu mallilleen, he siirtyisi  musliminaisten oikeuksien puolustamiseen.

Monet muistaa presidentinvaalien alla kun miestoimittaja kritisoi Haataista. Naistoimittaja veti esiin naiskortin ja sanoi ettei ollut soveliasta kritisoida Haataista. Tällaisiin tilanteisiin överiksi vedetty feminismi johtaa. Feminismi ei ole enää mitään naisten tasa-arvon puolustamista, ei ole ollut aikoihin, se on jotain aivan muuta .Siksi niin monet naisetkaan eivät kannata enää feminismiä. Mieleen muistuu myös se miten Ohisalon kutsuminen jääprinsessaksi nosti kauhean haloon ja kritiikin. Huvittavaa tässä on se ettei standardit toimi toiseen suuntaan sillä Ohisalo on kutsunut  Halla-ahoa söpön höpöksi pikku koalaksi, Sipilää kauhuleffojen alieniksi jne. Jostain syystä näistä ei joukkoloukkaannuta koska nimitys koskee miestä.

Suuresti arvostavani Ulla Appelsin kirjoittaa ansiokkaasti aiheesta ja kysyy "Kuvitellaanko, että naiset kestävät huumoria, vertauksia ja kritiikkiä heikommin kuin miehet?"  Ehkä on vain feminismin syytä, että näin saatetaan kuvitella. Ullan älyn käyttö ja terve kyky ajatella asioita laajasti luo terveempää yhteiskuntaa osaltaan kuin feministien lapselliset ja ajattelemattomat höpötykset.

Ullan kirjoitus: https://www.is.fi/politiikka/art-2000006138583.html