https://www.is.fi/politiikka/art-2000006143765.html

Epäkorrektisti on sanottava reilusti, että ketuttaa niin perkeleesti että pää meinaa räjähtää kun luen uuden hallituksen ja erityisesti vihreiden kommentointia. Uusi sisäministerimme kommentoi:

"en aio vältellä keskustelua maahanmuutosta, mä en pelkää natseja"

Jos joku kommentti on vihaa lietsova niin tuo on sellainen. Nimittäin se vastakkainasettele vihreille tyypillisesti heidän kansaan eri mieltä olevat johonkin ääripäähän kuten natseihin. Ilmeisesti Ohisalon mielestä maahanmuuton keskustelu tapahtuu sen puolustajien ja natsien välillä? Jättääkö Ohisalo mitään vaihtoehtoa sille että haitallista maahanmuuttoa voisi vastustaa ihan terveillä argumenteillä vihaamatta ketään tai ilman natseilua?

Meille haitallista maahanmuuttoa tulee voida vastustaa ja kritisoida kuten mitä tahansa muutakin poliittista valintaa. Erilaisten gallupien mukaan kansan enemmistö suhtautuu kriittisesti maahanmuuttoon maista joista saapuneilla on alhainen ennuste sopeutua. Perussuomalaiset ovat nousseet suurimmaksi puolueeksi ja se osaltaan kertoo kansan mielipiteen asiasta.

"Olemme nyt mukana hallituksessa, joka vahvistaa hyvinvointivaltiota. Perusturvaa ja pienimpiä eläkkeitä korotetaan, pienituloisten verotusta kevennetään ja lapsiperheiden asemaa parannetaan. Asunnottomuus puolitetaan yhdessä ja poistetaan kahdessa hallituskaudessa, ympärivuorokautiselle hoivalle tulee hoitajamitoitus."

Ja paskat, te olette nyt mukana hallituksessa joka leikkaa syntyvien työpaikkojen määrää ja lisää köyhyyttä työn vähentymisen kautta, että myös erilaisilla veroilla kuten polttoaineiverojen nostolla. Te teette kaikkenne heikentääksenne maan taloudellista kantokykyä lisäämällä vastuuttomasti velkaa ja olemalla asiantuntijoidenkin mielestä täysin toiveiden varassa työllisystavoitteenne kanssa. Te lisäätte valtion menoja mutta tulopuoleen teidän järjenne ei ymmärrä muuta ratkaisua kuin niiden verotusten lisääminen jotka synnyttävät työtä maahan. Valtio ei voi vahvistua hyvinvointivaltiona jos sen taloutta hoidetaan vasemmistolaisilla periaatteilla.

"Ohisalo kertoi haluavansa ministerinä kääntää paitsi turvapaikkapolitiikan suuntaa, myös tapaa, jolla ihmiset aiheesta puhuvat."

Ihan varmasti haluaa muuttaa tapaa jolla aiheesta puhutaan,mutta sataprosentisella varmuudella todellisuus menee aivan toiseen suuntaan kuin Ohisalo kuvittelee. Hän kuvittelee, että maahanmuutosta puhuttaisiin vain vihreiden kannattamalla vastuuttomalla tavalla puolustaen kaikkien oikeutta jäädä elämään sosiaaliturvamme varassa. Miten naiivi on ihminen joka kuvittelee, että suomalaiset vapaaehtoisesti haluaisivat elättää yhä kasvavaa joukkoa ihmisiä kun jo omakin työttömyysaste on korkealla. Tällaiset naiivistit Rinne on päästänyt hallitukseen. On iso virhe ottaa vihreitä naisia hallitukseen näyttelemään käsillään sydämen kuvia ja "rakastamaan" maailmaa. Sen lasku tulee olemaan lisää turvattomuutta maahan sekä lisää menoja. Ihmisten ajattelua ja mielipiteitä ei voi kontrolloida ja yleensä jos sitä yrittää, on siihen ihmisillä myös vastareaktionsa. Mitä enemmän meitä yritetään pakottaa hyväksymään vääränlainen maahanmuuttopolitiikka, sitä vihaisemmiksi kansalaiset muuttuvat.


"Vihreät on hänen mukaansa hallituksessa varmistamassa muun muassa sitä, että luontoa suojellaan. Hän muistutti, että luonnonsuojeluun panostetaan tällä hallituskaudella huomattavasti enemmän.

– Ystävät, 100 miljoonaa euroa. Tämä summa on elintärkeä hömötiaiselle ja peltosirkulle."

Vaikka blogin nimi on Korrektia ja epäkorrektia, en tohdi sanoa niin epäkorrekteja sanoja mitä hömötiäisen ja peltosirkun sataan miljoonaan haluaisin sanoa. Siksi voisin melkein rukoilla, että jos Jumala olet olemassa, niin ota minut pois luoksesi niin kauaksi aikaa kuin tällaiset ministerit ovat vallassa. Ja anna minulle ja suurelle osalle Suomen kansaa voimia kestää seuraavat 4 vuotta tätä helvettiä. On äärimmäisen murheellista elää monta vuotta pelossa. Se pelko on todellista koska tällainen hallitus tulee raunioittamaan tämän maan ja pelkona on, että millä aikavälillä jos koskaan on vahingot korjattavissa. Jos esimerkiksi tällaisen sisäministerin aikana sattuisi tulemaan uusi pakolaiskriisi, olisi ovet auki selkosen selällään naiivisti ihan jokaiselle.