Rinne jaksaa kerta toisensa jälkeen yllättää käsittämättömillä näkemyksillään. Hän kävi depattia Jussi Halla-ahon kanssa. Tässä muutama lainaus Rinteeltä ja kommenttini niihin:

"Kun sanoit, että Schengen pitäisi laittaa kuntoon, niin mitä sillä tarkoitat? Jos 100-200 miljoonaa ihmistä lähtee Afrikasta liikkeelle, niin pistetäänkö rautaa rajalle ja estetään ketään tulemasta vai mitä tarkoitat, mitä meidän pitää tehdä?"

Herran Jumala, kun Euroopan unionin alueella asuu noin 500 miljoonaa ihmistä, niin pitäisikö Rinteen mukaan Euroopan vastaanottaa 200 miljoonaa ihmistä? Se tuhoaisi kertaheitolla koko sivistyksen ja talouden Euroopassa ja saisi aikaan massiivisen anarkian joka ei olisi enää kenenkään hallittavissa. Mihin nämä ihmiset majoitettaisiin, mistä saataisiin se määrä poliiseja joka tarvittaisiin järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitoon, kuka nämä ihmiset elättäisi? Käsittämätöntä, että demokratiassa pääministeriksi voi päästä ihminen joka esittää näin typeriä kysymyksiä. Jos mikään muu keino ei auta niin onko jotain muuta vaihtoehtoa olemassa kuin laittaa rautaa rajalle koska eihän tuollaista määrää voida vastaanottaa?

"En usko sellaiseen maailmaan, että jos parisataa miljoonaa ihmistä lähtee liikkeelle niin ne pystytään pysäyttämään tuosta noin vaan. Siitä seuraa sitten paljon vakavia asioita, jos näin tapahtuu, Rinne sanoi."

Miksi Rinne ei ymmärrä nähdä lainkaan asian toista puolta. Jos heidät otettaisiin vastaan eikä pysäytettäisi, siitä vasta vakavia asioita tapahtuisikin länsimaiselle sivistykselle, taloudelle ja turvallisuudelle.

On vaikeaa elää maassa missä päättäjinä on jossakin ihme kuplassa eläviä ihmisiä joilla ei ole pienintäkään kykyä ymmärtää  asioita ja tekojensa seurauksia. Tällaisia haaveilijoita ja kuplassa eläviä ihmisiä ei koskaan saisi päästää valtaan.

Halla-ahon kommentit ja vastaukset kuulostavat älykkäiltä jälleen kerran.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006145668.html