Ministerivalaa ei olla ehdittu vannoa kun jo uusi ympäristö-ja ilmastoministeri lohkaisee aivopierujaan.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006133303.html

" Meillä ei vain yksinkertaisesti puu riitä, kun meidän täytyy huolehtia niin ilmasto-, kuin monimuotoisuustavoitteistakin"

Tällä verukkeella ministeri on valmis torppaamaan sellutehtaan. Me tarvisimme lisää maahan työpaikkoja. Uskooko Mikkosen kuvaa katsoessaan, että tämä ihminen huolehtisi mistään muusta kuin oman vihreän sädekehänsä kiillottamisesta sillä vihreille tyypillisellä tavalla? Uskooko joku että tämä ihminen tekisi mitään muuta kuin vahinkoa työpaikoille virassaan?

Henkilökohtaisella tasolla vitutuksen määrä on suunnaton kun tällaiset ihmiset päästetään ajamaan rappiotilaan maatamme. Mitkään muut kuin kirosanat ja viha ei voi olla oikeita tapoja reagoida tällaisiin kommentteihin etenkin kun on hyvin tiedossa miten vihreät haluaa romuttaa teollisuuttamme ja lisätä köyhyyttä sekä työttömyyttä.

Puuta kasvaa maassamme enemmän kuin kaadetaan joten kukaan ei voi sanoa ettei puu riitä. Metsämme ovat vajaasti hyödynnettyjä. Ideaalein tilanne on kaataa juuri se määrä mitä metsä kasvaa ja uudistuu. Silloin luonnonvarojen käyttö antaa maximaalisen tuoton mutta ei vaaranna luonnonvaroja.

Kun ministeri jo ennen valaansa antaa tuollaisia lausuntoja, se enteilee helvetillisiä aikoja teollisuudelle ja tälle maalle. Toivoa todella sopii, että jossakin äänestyksessä käy ilmi ettei hallitus nauti eduskunnan luottamusta ja saamme uudet vaalit. Mieleen tulee Perussuomalaisten kohua herättänyt vaalivideo "ketutushirviö". Luulin sitä aluksi fiktiiviseksi olennoksi mutta tänään tajusin, että ketutushirviö on totta.

Joskus muuten ihmisen naamasta näkee naiiviuden määrän kuten myös ihan silkan typeryydenkin.