Jotkin tahot esittävät yhtenään että Perussuomalaiset uhriutuvat tai loukkaantuvat helposti. Tätä samaa mielikuvaa viljeli tänään Hesari https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006091140.html

Tilanne on merkillinen jos jonkin puolueen täytyy yhtenään ottaa vastaan perättömiä syytöksiä, leimaamista, nimittelyä tai valtamedian propagandaa puhumattakaan vaaliväittelyiden asenteellisuudesta. Kaikkea tätä lokaa Perussuomalaiset saavat niskaansa ja kun he sitten asiasta mainitsevat, sanotaan että Perussuomalaiset uhriutuu tai loukkaantuu helposti. Tilannetta voisi verrata siihen, että ensin koulussa kiusataan yhtä oppilasta systemaattisesti, ja kun oppilas asiasta valittaa, tokaistaan perään"olet uhriutuja".

Voi hiilidioksidi sentään sitä meteliä mikä syntyisi jos Vihreät saisi osakseen samanlaista asenteellista ja puolueellista roskaa mitä Perussuomalaiset saavat kestää yhtenään. Kenellä tahansa on oikeus kokea se loukkaavana jos sinua nimitellään rasitiksi, natsiksi tai vaikka äärioikeistolaiseksi vain siksi, että rakastat omaa isänmaatasi ja haluat edistää sen hyvää. Suomalaiset ovat kuitenkin onneksi perusoikeudenmukaista kansaa ja vaalituloksesta päätellen ihmiset näkevät tämän lokaamisen läpi.