Hyvää päivää Pohjois-Korealaiset ystäväni...eiku miten se meni? Meinaa unohtua jo kotimaa kun lukee YLE nimisen propagandatuutin juttuja. https://yle.fi/uutiset/3-10724736

"Parhaat arviot kaikilla kriteereillä saivat vihreiden Pekka Haaviston ja vasemmistoliiton Li Anderssonin visiot."

Oi miten omaperäistä Yleisradiolta. Kas kummaa mukailee "asiantuntijoiden" arviot Yleisradion omaa vihervasemmistolaista agendaa. Ja näistäkin "asiantuntija" arvioista pitäisi taas kerran maksaa verovaroissa YLE:lle?

On erittäin kyseenalaista, että veronmaksajien kustantama YLE pyytää "asiantuntijoita" arvioimaan vaalien alla eri puolueita, eli toisin sanoen laittamaan paremmuusjärjestykseen. Tällainen toiminta on täysin avointa propagandaa jonka tehtävä on ohjailla ihmisten äänetyskäyttäytymistä Yleisradion opastamalla tavalla. Tasan jokainen tietää, ettei YLE julkaisisi lainkaan sellaisia asiantuntijalausuntoja jotka puoltaisi esimerkiksi Perussuomalaisia. Tasan jokainen ajatteleva yksilö tietää myös sen, että kun tilaa lausunnot oikeilta tahoilta, saa juuri sitä mitä tilaakin.

YLE:n uskottavuus on nollassa. YLE:n toiminta jo muuttunut niin suoraviivaisen häpeilemättömäksi, että voi vain ihmetellä miten se kehtaa. YLE  ei enää edes yritä esittää riippumatonta mediaa vaan se on täysin avoimesti vihervasemmistolaisella asialla, oli sitten kyse haastateltavien tai "asiantuntijoiden" valinnasta tai ajankohtaisohjelmista.

Mielenkiintoista, että Halla-aho on varsin vaatimattomalla sijalla rohkeus-akselilla, vaikka juuri se edustaa rohkeutta, että uskaltaa tässä ajassa puolustaa suomalaisuutta ja olla eri mieltä esimerkiksi siitä, miten järkevää suomalaisten on tehdä ns. ympäristötekoja ylimitoitetusti. Siinä mitä nämä vihervasemmistolaiset puolueet ovat samaa mieltä monista kysymyksistä, ei ole mitään rohkeaa.

Hesari joka on toinen vihervasemmistolainen propagandatuutti sentään rahoitetaan lukijoiden pussista mutta YLE:n toiminta on äärimmäisen härskiä huomioiden  se, että sen rahoittamiseen on pakotettu vaikka tuomitsisikin sen propagandistisen linjan eikä käyttäisi sen palveluja.

Villi veikkaukseni on, että vaaleissa Perussuomalaiset ovat erittäin korkealla. Ihmiset kyllä ymmärtävät järkipuhetta ja osaavat kyseenalaistaa YLE:n propagandan.