https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006087287.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=05f42b3bf7720478c9e7c5ff5b9dd028

Kun vastakkain on näennäinen ympäristönsuojelu ja työpaikat, valitsevat Vihreät näennäiset suojelutoimet. Tämä on vain yksi konkreettinen esimerkki mitä Vihreiden politiikka aiheuttaa jos saavat valtaa. Suomi on metsää täynnä ja se kasvaa enemmän kuin ehditään kaataa. Työpaikoista meillä on pulaa ja jokainen teollinen investointi Suomeen olisi erittäin arvokas työpaikkojen ja verotulojen vuoksi. Ympäristöteko on sekin, että kaadamme puita täällä missä sitä piisaa ja kasvaa kuin, että sitä kaadettaisiin jossakin muualla. Puun rahtaaminen Venäjältä tänne ei sekään päästöjä ainakaan vähennä.

Blogisti pitää täällä ateistina käsiä risitissä sen varalta, että jos poliittinen Jumala on olemassa, se varjelisi meitä vihervasemmistolaiselta hallitukselta.  Tulevan 4 vuoden aikana tulemme elämään taloudellisen taantuman aikaa ja jos siihen kylkeen saamme vielä vihervasemmistolaisen hallituksen vähentämään työpaikkoja, niin Suomi on rumassa kunnossa 4 vuoden kuluttua.

Kuvitteleeko Vihreät, että teollisuus jättää tekemättä tuon yli miljardin investoinnin vain siksi jos maamme päättäjät vastustaisivat sitä vihreiden johdolla? Veikkaan, että tämä investointi toteutetaan sitten jossakin työpaikoille myötämielisemmässä maassa.