Vihreiden eduskuntavaaliehdoka Paula Pohjanrinne hämmentää kommentillaan

"Oulun maine on kärsinyt, koska oululainen poliisi näyttäytyy rasistisena ja puolueellisena, koska katsoi asiakseen nostaa nämä asiat julkisuuteen juuri vaalikeväänä."

https://www.kaleva.fi/uutiset/eduskuntavaalit-2019/vaite-oulun-maineesta-seksuaalirikosten-vuoksi-jakaa-eduskuntavaaliehdokkaita-toisten-mielesta-maine-on-mennytta-toisten-mielesta-mainetta-lokaa-vihapuhe/816965/

On erittäin vaikeaa ymmärtää miten joku voi sanoa / ajatella noin. Mitä tekemistä vakavien rikosten esiin tuomisella on rasismin kanssa? Onko Pohjanrinteen arvomaailmassa raiskausten uhrien tilanne vähäpätöisempi asia kuin se, että tapausten julkituominen ennen vaaleja saattaa vaikuttaa äänetystuloksiin? Todellako Oulun maine on kärsinyt rasismin vuoksi? Luulin, että ongelmana on ollut seksuaalirikokset eikä rasismi. Vai olettaako Pohjanrinne, että seksuaalirikoksia pitäisi suvaita ja sietää?

Yhtä vaikeaa on keksiä miten raiskaukset voisivat liittyä jotenkin puolueellisuuteen. Pohjanrinne siis ilmeisesti olisi odottanut että tapauksista olisi vaiettu ja hyssytelty asiaa koska onhan tekijät sentään erilaista etnistä taustaa.Jos maahanmuuttopolitiikka ei olisi niin  uskomattoman naiivia ja sokeaa, vaan tiukkaa ja järkevää realiteetit sekä sopetumistodennäköisyydet huomioonottavaa, tällaisia tapauksia tapahtuisi merkittävästi vähemmän.

Pohjanrinteen ajatusmaailma kiteyttää niin kovin hyvin tyypillisen vihreän ajattelun jossa asioita käsitellään ideologia edellä ja hukataan järki matkalla kokonaan. Rasismi ei ole maassamme mikään ongelma. Suomalaiset eivät ole ennakkoluuloista kansaa joita kiinnostaisi kauheasti ihmisten etninen tausta. Tämän todistaa hyvin esimerkiksi se, miten suopeasti suhtaudumme aasialaisiin maahanmuuttajiin. Suomalaiset arvostavat työntekoa ja vastuunottamista omasta elämästä. Tästä syystä aasian suunnalta saapuvat ihmiset nauttii korkeaa arvostusta maassamme täysin oikeutetusti. Jos olisimme ennakkoluuloisia tai rasisteja niin silloin aasialaiset erilaisen ulkonäkönsä vuoksi tulisivat myös syrjityiksi.

Noh, älkäämme pilatko päiväämme enempää Pohjanrinteen hölötyksillä vaan otetaan esimerkki järkevästä sopeutumiskykyisestä maahanmuutosta

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000996048.html

Närpiössä työskentelee pääosin aasian suunnalta tullutta työvoimaa. Sopeutumishaluinen ja vastavuoroinen maahanmuutto on rikkaus. Närpiössä homma onnistuu ja tuottaa molemminpuolista iloa ja hyötyä koska näillä ihmisillä on oman kulttuuritaustansa vuoksi ihmislähtöinen elämänasenne ja korkea työmoraali kuten suomalaisilla. He ovat tulleetkin töihin eikä elämään kantaväestön laskuun. He näkevät vaivaa opetellakseen kielen. He eivät yliedusta rikoksissa tai muodosta ongelmallisia ghettoja. Heillä ei ole rasistisen nuivaa suhtautumista meihin suomalaisiin. En muista koskaan lukeneeni uutista esim thaimaalaisen tekemästä seksuaalirikoksesta suomessa. Voi olla, että sellainenkin on tapahtunut muttaa niiden määrä on enempikin miellyttävän aliedustettu verrattuna kantavästöön.

Jos Suomessa jonakin päivänä on tarpeeksi avoimia työpaikkoja, toivon että päättäjämme käyttää hyväkseen vuosikymmenien aikana kertynyttä tilastollista dataa eri maanosien maahanmuuttajien sopeutumisesta, rikollisuudesta, työllisyysasteesta jne. Jos tätä dataa ja kokemusperäistä tietoa käytetään hyväksi, ohjautuu maahanmuuton suosiminen epäilemättä  ja oikeutetusti aasian suunnalle.