https://www.hs.fi/junkkari/art-2000006050796.html

Hesaria riivaa Perussuomalainen puolue ja nyt jo Jussi Halla-ahon polkupyöräkin. Halla-aho uumoili että fillarinsa rikkominen saattoi olla poliittinen teko. Uskallan väittää, että kenelle tahansa tunnetulle poliitikolle tulee ensimmäisenä mieleen, että mikä tahansa vastaava omaisuuden tuhoaminen tai provokaatio on poliittinen teko.  Lähivuosilta muistamme useita poliitikkoihin kohdistuneita provokaatioita tai vahingontekoja. Ihan tasan varmuudella poliittinen teko olisi tullut ensimmäisenä mieleen myös Hesarin rakastamille vihervasemmistolaiselle poliitikolle vastaavassa tilanteessa.

Erikoista on myös Hesarin vihjailu tapauksen suhteen. Jos teko oli poliittinen, niin on täysin mahdollista, että joku on irroittanut Jussin fillarista renkaan ja laittanut viereen rikotun erilaisen renkaan, voidakseen myöhemmin saada aikaiseksi juuri tällaisen vihjailevan Hesarin artikkelin jossa asetetaan kyseenalaiseksi vastustamansa poliitikko.

Jos taas kyse ei ollut poliittisesta teosta, on hyvin todennäköistä että joku jonka fillarin takapyörä on rikkoutunut, on nähnyt Jussin fillarissa yhteensopivan renkaan ja asettanut sen sitten omaansa ja jättänyt rikkinäisen niille aloilleen. Vaikka vanteessa onkin jarrulevy saattavat ne silti sopia paikoilleen koska ratkaisevaa on tuumakoko ja kiinnitykset.

Monia tahoja  risoo se, että ympäristökysymyksissä niin korkealle profiloituneet monet vihreiden edustajat ovat eduskunnan ahkerampia taksinkäyttäjiä ja vielä naurettavan lyhyillä matkoilla kuten olemme saaneet lukea, kun taas ilmastokysymysten suhteen järkevän realistinen ja suhteellisuudentajuinen Halla-aho ajaa kaikki mahdolliset matkat fillarilla.