Ruotsissa on näillä näppäimillä vaalit. Ruotsidemokraatit tulevat menestymään vaaleissa  hyvin. Ruotsin kansan mitta alkaa olla täynnä vääränlaisen maahanmuuton tuottamia ongelmia. Pian tulemme kuulemaan vihervasemmistolaisessa mediassa mitä typerämpiä selityksiä Ruotsidemokraattien menestykselle. Todellisia syitä ei haluta kertoa koska vihervasemmistolainen media ja politiikka ei tosiasioita ole koskaan halukas myöntämään. Tosiasia kuitenkin on, että gallupin mukaan ( ja logiikan) ruotsalaiset pitävät tärkeimpinä kahtena vaaliteemana turvallisuutta ja maahanmuuttoa. Kun ongelmat alkavat olla vuosikymmenestä toiseen kaduilla ja pahenevassa määrin, ei realiteettejä enää pystytä pakenemaan vaan on otettava lusikka kauniiseen käteen.

Ruotsin kannalta on surullista, että valitettavasti Ruotsidemokraattien menestys ei tule muuttamaan mitään koska Ruotsi on ollut vuosikymmeniä leväperäisen naiivi maahanmuuttonsa suhteen. Ruotsilla ei käytännössä ole mitään laillisia keinoja käytettävissään turvallisuuden parantamiseksi ja asioiden saattamiseksi säädyllisille raiteille. Ehkä kuitenkin maahanmuuttokriittisyyttä uskalletaan tuoda enemmän julki Ruotsidemokraattien vaalimenestyksen jälkeen. Siinä on Ruotsilla edessä kuitenkin pitkä tie koska maassa on systemaattisesti liitetty  rasismi maahanmuuttokriittisyyteen. Vasta kun maahanmuuttokriittisyyteen virheellisesti linkitetty napanuora rasismiin saadaan katkaistua, voi oikea keskustelu alkaa. Ruotsin vaaleja voikin pitää vaaleina joissa äänestetään sananvapauden ja mielipiteenvapauden puolesta.

Media voisi myös ottaa sen kuuluisan lusikan kauniiseen käteen ja luopua tituleeraamasta maahanmuuttokriittisiä puolueita maahanmuuttovastaisiksi puolueiksi. Allekirjoittanut ei tiedä yhtäkään maahanmuuttovastaista puoluetta. Ruotsidemokraatit eivät vastusta maahanmuuttoa kuten eivät Perussuomalaisetkaan. He vastustavat HAITTAmaahanmuuttoa. Länsinaapurimme maahanmuutto on kokenut molemmat maahanmuutos vuoskymmenien aikana. Aikoinaan Suomesta meni Ruotsiin paljon ihmisiä töihin kuten monesta muustakin maasta. Viimeisinä vuosikymmeninä Ruotsi on kuitenkin lähes erikoistunut haittamaahanmuuton vastaanottamiseen. Tästä kertoo karua kieltää lukuisat nogo-alueet, rikollisuuden räjähtäminen, sosiaalimenojen kasvu sekä ghetot.

Sopeutumishaluinen työperäinen maahanmuutto tuottaa yhteiskunnalle lisäarvoa ja vähentää ihmisten ennakkoluuloja erilaisuutta ja etnisesti erilaisia ihmsiä kohtaan. Ehdoton edellytys on myös, että tulijat jo lähtökohtaisesti arvostaa arvojamme ja pitää elämäntapaamme arvokkaana. Vastaavasti sosiaalitukien varaan jäävä maahanmuutto jossa vielä huokuu kunnioituksen puute elämäntapaamme ja arvojamme kohtaan, ainoastaan vahvistaa ennakkoluulot oikeiksi.