A-studiossa puitiin Pennasen innoittamana kansalaistottelemattomuutta. YLE  valitsi suuressa journalistisessa pyrkimyksessään kaksi samanmielistä ja kansalaistottelemattomuutta puoltavaa henkilöä studioonsa haastateltaviksi. Tämä on nähty niin monta kertaa aiemminkin, että oli jo ennalta arvattavissa ettei kuulla puolesta ja vastaan argumentointia. Luettuani useiden lehtien juttuja Pennasen tapauksesta on kansalaisten enemmistö kommenttien perusteella kyseistä toimintatapaa vastaan.

Jos poliitikot antavat sen viestin, että kansalaistottelemattomuus ja kapina lakia vastaan on aina oikein kun se on väkivallatonta, niin anarkia on askeleen lähempänä.  Monet suomalaiset haluaisivat pakkokäännytyksiin vauhtia kun taas toiset eivät hyväksyisi käännytyksiä millään perusteella. Kummalla on oikeus kansalaistottelemattomuuteen kun käsitys oikeasta on näin eriävä? Otaksun että oikeus kansalaistottelemattomuuteen pidätetään vain vihervasemmiston oikeudeksi.

Nykypäivän median propaganda ei ole sitä, että kerrottaisiin aivan suoranaisia valheita. Nykypäivän propaganda on sitä, että jätetään kertomatta olennaisia asioita tai asiayhteys hämärretään. Hyvin yleinen ja tehokas tapa on tehdä haastatteluja studiossa tai kaduilla ja tuoda eetteriin vain ne haastateltavien mielipiteet jotka sopivat ko. median agendaan. Kun valitsee agendaansa sopivat haastateltavat ja mielipiteet ennalta, saa työntää mediaan aina mieleistänsä materiaalia.