Kuin yhdestä suusta kuulemme toistuvasti vihreiltä sanan ihmisarvo ja ihmisarvon puolustaminen. Me olemme nyt siis Suomessa! Rakkaassa maassamme on ihmisarvon kannalta asiat niin erinomaisella tolalla maailmanlaajuisestikin, että tärkeämpiäkin teemoja luulisi löytyvän. Asiat eivät ole toki täydellisesti mutta niin hyvin ne ovat, ettei tarvita liikettä puolustamaan ihmisarvoa ainakaan Suomessa. Vihreiden ihmisarvon puolustaminen onkin usein tarkoittanut sitä, että kaikki suomeen saapuvat turvapaikanhakijat saisivat jäädä tänne, oli tarvetta turvapaikalle tai ei. Kaikki olisi oikeutettua sosiaaliturvaan ja elatukseen niin ikään. Vihreät ovat muuttaneet ihmisoikeuden merkitystä tarkoittamaan kaikkien halukkaiden oikeutta suomalaisten kustantamaan sosiaaliturvaan.

Mikäli Vihreät olisi vakavasti otettava ihmisarvoa puolustava liike, se operoisi tekemässä protesteja ihmisarvon puolesta esimerkiksi Lähi-idässä. Tosin sillloin sen ei enää pitäisi hakea äänestäjiltä ainakaan suomessa mandaattia ajamaan suomalaisten asioita.Koska Vihreiden "ihmisarvo" on tätänykyä tarkoittanut mm. kaikkien halukkaiden oikeutta elää sosiaaliturvamme varassa tänne ensin päästyään, olisi mielestäni reilua että Vihreät kertoisi maamme työttömille ja pienellä eläkkeellä kituuttaville kansalaisille, että paljonko he ovat valmiita leikkaamaan lisää heiltä voidakseen kustantaa nämä erikoiset "ihmisoikeutensa".

Touko Aalto kommentoi että ihmisoikeudet ja vähemmistöjen arvojen kunnioittaminen on hänelle kaikkein tärkeimmät asiat. Ilmeisesti arvot muuttuvat Aaallon mielestä heti hyviksi ja kunnioitettaviksi kun niitä edustaa vähemmistö? Ovatko islamilaiset naisia sortavat, seksuaalivähemistöjä sortavat tai uskonnonvapautta rajoittavat arvot jotenkin hyviä  vain siksi että niitä edustaa maassamme maantieteellinen vähemmistö? Muuttuuko islamilaiset arvot Aallon mielestä ihmisarvon vastaiksiksi kun menemme maanosaan missä islam  edustaakin maantieteellisesti ylivoimaisesti enemmistöä?

Touko Aaalto puhuu paljon asioita joita ei pysty argumenteillä ja logiikalla puolustamaan. Hän käyttää kaksoistandardeja ja kokee enemmistön vihollisekseen. Puolustaa kansalaistottelemattomuutta vaikka on aiemmin ripittänyt Päivi Räsästä samasta asiasta. Saamaansa kritiikin kansalaisilta  hän kuittaa vihapuheena.

Hei oikeasti Vihreät, joku järki!