Hei hyvä blogin lukija. Haluatko mauttoman ja tuoksuttoman kahvin vai maistuisiko makuneutraali jäätelö? Eilisessä blokkauksessa viittaamani kulttuurimarxismi on jo muokkaamassa yhteiskuntaamme mauttomaksi. Täysin ymmärrettävää on että erityisesti sorretut sukupuolivähemmistöt haluavat parannusta asioihin tai edes samalle viivalle muiden kanssa. Härskiksi peli menee siinä kohtaa kun halutaan muokata koko yhteiskunta ja jopa sanallinen ilmaisu palvelemaan vähemmistöjen tarpeita. Enää ei saisi olettaa miestä mieheksi tai naista naiseksi koska joku promille ihmisistä voi loukkaantua sellaisesta koska ovat suvaitsemattomia enemmistöä kohtaan. Tällaisessa toiminnassa on kyse paremminkin tyranniasta enemmistöä kohtaan eikä enää vähemmistön pyrkimyksestä saada tasa-arvoa. Tilannetta voisi verrata siihen että ruotsinkielinen vähemmistö vaatisi että suomea puhuvan enemmistön pitää opetella heidän äidinkielensä.

Oheinen sketsi olisi loistavaa huumoria ellei se kuvaisi täydellisesti kulttuurimarxistien todellisia ajatuksia ja pyrkimyksiä synnyttää absurdin surrealistinen ja skitsofreeninen maailma.

https://www.youtube.com/watch?v=S7cnd-YQ6JY

 

Romutransuna tunnetuksi tullut Markus Kuotesalo on hälventänyt enemmän ennakkoluuloja erilaisuutta kohtaan kuin yksikään kulttuurimarxisti turhanpäiväisine öyhötyksineen viimeisinä vuosina. Markus ei ole lampaana laulanut kuorossa samaa laulua vaan on rohkeasti laittanut itsensä peliin täysillä ja rohkeasti. Henkilö joka uskaltaa sanoa mitä ajattelee ja elää oman näköistään elämää ansaitsee huiman kunnioituksen tässä lampaiden maailmassa. Varmasti moni Markusta seurannut on hokannut, että Markus on ihan tavallinen sisukas ja jämpti suomalainen kaveri joka nyt vain meikkaa ja pukeutuu joskus naiseksi. Kyllä perkele jämpti on niin!

Markus: https://www.youtube.com/watch?v=XdCRBt3Odvk