Rupesin eilen pohtimaan juurisyytä siihen miksi olen tiukentanut asenteitani seksuaalivähemmistöjä, transsukupuolisia ja esimerkiksi Pride tapahtumia kohtaan. Vastaus löytyy kulttuurimarxismista. Jos kysymyksessä olisi vain pelkästään seksuaalivähemmistöjen oikeudet, asia olisi pihvi ja ok. Kuitenkin lähes systemaattisesti nämä vähemmistöt ovat menneet kulttuurimarxismin ansaan ja nämä ilmiöt muodostavat isomman asiakokonaisuuden. Tietenkin on olemassa esimerkiksi homoseksuaaleja joita ei kiinnosta moiset yhteiskunnalliset ilmiöt vaan enempikin oma elämä. Silti kun tarkastellaan mitä väkeä enemmistö niistä ihmisistä on, jotka eniten puolustaa seksuaalivähemmistöjen asiaa, ovat kulttuurimarxisteja. Välttämättä he eivät itse edes tule miettineeksi millaisessa liikkeessä ovat mukana ja varmasti moni on mukana vain laumasieluisuuttaan ja saadakseen hyväksyntää. Myös moni heteroseksuaali on mukana aktiivisesti koska se on hyvin helppo tapa hakea hyväksyntää ja saada hyvän ihmisen leima otsaansa. Monasti sitten tällainen lauma kilpailee omasta hyvän ihmisen profiilistaan kuin kilpaa eri mieltä oleville ilkeillen.

Kulttuurimarxismissa tavoitteena on rapauttaa yhteiskunnan normit ja määritellä sen perusrakenteet uudelleen sekä hallita keskustelua ja mielipiteenvapautta. Olette varmasti havainneet miten tämä väki pyrkii vetoamaan omaan vähemmistöyteensä määritellessään millaiset ajatukset tai mielipiteet ovat sallittujja. Mikäli sanot poikkipuoleisen sanan, olet nopeasti leimattu. He kokevat enemmistön vihollisekseen.

Seuraava video on loistava esimerkki miten absurdeihin tilanteisiin kulttuurimaxismi johtaa.

https://www.youtube.com/watch?v=HpYXEvjs1To

Jokseenkin voidaan pitää täysin kohtuuttomana, että partainen selkeästi mieheksi tunnistettavissa oleva henkilö loukkaantuu siitä että joku luonnollisestikin olettaa hänet mieheksi. Yhtä absurdia on se, että toinen kaverus kieltää olevansa valkoinen ja vetoaa kansallisuuteensa, vaikka on selkeästi valkoihoinen. Heidän logiikaansa noudattaen emme voisi luottaa enää edes näköhavaintoihimme. Kulttuurimarxisteja yhdistää myös suunnaton tarve uhriutua ja etsiä alituiseen syytä saada loukkaantua ja tuoda tämän loukkaantumisen jälkeen esille suuren tietoisuutensa vastapuolta paheksuen.

Kulttuurimarxistit eivät pyri suinkaan tasa-arvoon. Tasa-arvo on heille ainoastaan sumuverhoa. He pyrkivät muokkaamaan koko yhteiskuntaa määrittelemällä sen mikä on hyväksyttyä ja mikä ei. He kokevat valtion vihollisekseen ja enemmistön uhaksi. He peräänkuuluttavat suvaitsevaisuutta mutta ovat itse kohtuuttoman suvaitsemattomia muita kohtaan jo pelkän mielipiteen perusteella. Heidän kanssa on liki mahdotonta olla eri mieltä ystävinä. Kulttuurimarxistit pyrkivät kokoamaan kaikki vähemmistöt taakseen saadakseen yhdessä valtaa. Sillä selittynee esimerkiksi se, miksi Vihreät toimivat uskomattoman ristiriitaisesti:

-Puolustavat naisten oikeuksia ja tasa-arvoa mutta ovat silti täysin kritiikittömiä islamia kohtaan.

-Rotuja ei ole olemassakan mutta silti rotusyrjintää vastustetaan

-Sukupuolia ei juuri ole tai sen voi määritellä ei-fyysisesti  tai täysin mielivaltaisesti, mutta silti kannatetaan sukupuolen korjausleikkauksia.

-Tasa-arvoa ja mielipiteenvapautta arvostetaan, mutta silti toisinajattelijoita demonisoidaan

-Muiden etenkin maahanmuuttajien kultturit tulee tunnustaa ja tukea mutta oman kulttuurin puolustaminen on pannassa

 

Jos kysymyksessä on yksittäinen transsukupuolinen tai vaikka homoseksuaalinen ihminen, puolustan hänen oikeuttaan olla se mikä on. Koska nykyisin näiden seksuaalivähemmistöjen puolustaminen tarkoittaa lähes yhtäkuin kulttuurimarxismille tukensa antamista, sellaiseen on täysin mahdoton lähteä mukaan. Yhtään liioittelematta voidaan sanoa, että nämä kulttuurimarxistit on soluttautuneet kaikkialle hallintoon ja mediaan. He pyrkivät muokkaamaan meidän ajattelumme muutamilla perinteisillä metodeilla. Demonisoimalla toisinajattelijat käytetään hyväksi ihmisen taipumusta saada hyväksyntää muilta ihmisiltä "oikeilla"mielipiteillä. Jos haluat töihin Hesariin tai Yleen, et voi olla isänmaallinen tai konservatiivi. Jos haluat välttää politiikassa joutumasta median tai muiden puolueiden kynsiin, on sinun ajateltava "oikein".

Nämä samat ihmiset leimaavat sinut rasistiksi, fasistiksi, natsiksi tai ihmisvihaajaksi jos tuot ilmi kansallismielisyytesi ja pyrit vaalimaan hyväksi havaittuja perinteisiä arvoja. Kulttuurimarxismissa ei siis pyritä tasa-arvoiseen yhteiskuntaan jossa kaikilla on oikeus olla eri mieltä ja elää silti hyvässä sovussa keskenään. Tai toki on oikeus olla eri mieltä mutta sen hinta tehdään kohtuuttomaksi.

Loogisen järkevästi ajatellen esimerkiksi homoseksuaalin ei kannattaisi kannattaa Vihreitä koska Vihreät ovat täysin vaitonaisia islamin harjoittamasta homoseksuaalien syrjinnästä. Koska kulttuurimarxistit haluavat käyttää vähemmistöyttä vain hyväkseen vallantavoittelussaan, ollaan siinä valmiita uhraamaan tarvittaessa vaikka islamilaisen maailman homoseksuaalien terveys, kunhan saadaan nivottua mahdollisimman monta keskenäänkin intresseiltään ristiriitaista vähemmistöryhmää yhteen vallanhimon vuoksi. Jos vihreät kritisoisi islamia kaikkein äänekkäimmin, kuten loogisesti voisi olettaa tapahtuvan ihmisarvoa puolustavalta liikkeeltä, se karkoittaisi yhden potentiaalisen äänestäjäryhmän.

Kulttuurimarxismin suunniltelma on pitkäjänteinen ja kiero. Se haluaa muuttaa yhteiskunnan perusrakenteita ja perinteisiä arvoja voidakseen saada kannatusta jota se ei koskaan muutoin voisi saada. Näistä syistä allekirjoittanut kannattaa yhä edelleen jokaisen seksuaalivähemmistön oikeutta elää omana itsenään ilman  sortoa, mutta heidän asioita ajaville liikkeille en tukeani anna koska ne nivoutuvat liiaksi kulttuurimarxismiin jonka vihollinen on kansallisvaltio jossa vallitsee mielipiteiden moninaisuus.

Välittömästi kun seksuaalivähemmistöjen puolustamiselta katkaistaan vahva linkki kulttuurimarxismiin ja aletaan kritisoida islamia seksuaalivähemmistöjen sortamisesta sekä suvaitsemattomista arvoista ja hyväksytään myös kansallismieliset kanssaihmiset tai toisinajattelijat, olen menossa mukana antamassa tukeni asialle.

 

Lyhyt tiivistelmä kulttuurimarxismista: https://www.youtube.com/watch?v=a9exZcvsSJI