Rasismisyyttely menee vihreillä lapselliseksi verrattain usein. Se tapahtui jälleen.  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005739156.html

"Kaleva kirjoitti, että mediassa on ollut ”sharia-lakiin myönteisesti suhtautuvia juttuja, joissa korostetaan islamin tasa-arvoisuutta”.– Ilmeisesti näemme siis tänä vuonna runsaasti muslimeja Helsinki Pride 2018:ssa, Kaleva kirjoitti Twitterissä."

Kalevan kommentti on täysin relevantti huomio. Erittäin harvassa ovat ne muslimit jotka Prideä arvossa pitäisi saati sitten osallistuisi siihen. Se olisi islamin arvojen vastaista toimintaa. On siksi pelkkää sokeutta Krasniqiltä kommentista valittaa. Krasniqidi esitti Kalevalla olevan syviä ennakkoluuloja muslimeita kohtaan johon Kaleva kommentoi:

"– Minusta näyttäisi ennemmin siltä, että valitettavan monella muslimilla on ennakkoluuloja seksuaalivähemmistöihin kuuluvia muslimeja kohtaan, Kaleva vastasi."

Kaleva on luonnollisesti täysin oikeassa. Eikä ainoastaan seksuaalivähemmistöihin kuuluvia muslimeita kohtaan.

"– Hänelta (Kalevalta) on tullut monta kertaa erittäin rasistisia kannanottoja ja lausuntoja, että monien muslimien ja muiden suomalaisten silmissä hän on menettänyt "neutraalin asiantuntijan" roolin, Krasniqi kirjoitti."

Ilmeisesti neutraalia asiantuntijuutta edustaisi islamin todellisia arvomaailmona peittelevä asiantuntija sanojan mielestä? Kun kerran islam ON tasa-arvoltaan erittäin heikolla tasolla ja koska islamissa ON erittäin nuiva suhtautuminen homoseksuaalisuuteen sekä myös naisten tasa-arvoon, niin silloin neutraali asiantuntija myös tuo nämä tosiasiat esille. Neutaaliutta ei edustaisi sellainen puhe jossa kiellettäisiin tosiaisiat. Kaleva on "menettänyt" asiantuntijuutensa korkeintaan muslimien ja vihreiden itsensä mielestä. Asioista perillä oleva kansan enemmistö tietää Kalevan olevan täysin oikeassa.

"– Jos hän haluaa osallistua julkiseen keskusteluun, hän ei voi yrittää pelastaa itseään siitä siten, että hän uhkailee nuorta naista ja muslimia tutkintapyynnöllä, 21-vuotias Krasniqi sanoi."

Ikä on huono veruke sille, että saisi esittää perättömiä syytöksiä. Rasistiksi syyttelyn tulsi rinnastua herjaukseen ja siitä tulisi langettaa tuomioita. Kaleva ei ole sanonut mitään rasistista muslimeista. Hän on ainoastaan islamin erittäin hyvin tuntevana tutkijana tuonut esille asioita islamista ja sen heikosta tasa-arvosta.

Tulee erittäin surrealistinen olo kun seurailee seksuaalivähemmistöjenkin ja tasa-arvon puolustajina tunnettujen vihreiden kommentteja islamista. Loogisesti ajatellen vihreiden tulisi olla kaikkein äänekkäimpiä islamin kritisoijia koska tas-arvokysymykset on islamissa erittäin surkealla tolalla. Tämä on yksi elämän suuria mysteereitä, että miten sinänsä tervejärkisen kuuloiset ihmiset voivat olla näin uskomattoman ristiriitaisia ja epäjohdonmukaisia. Jos vihreitä yhtääkään kiinnostaisi islamissa sorrettujen homoseksuaalien tai naisten asema, he kritisoisivat jyrkästi islamia. Käsittääkseni vihreät toimisivat ja toimivat täysin eri tavalla tilanteessa missä kantasuomalainen suhtautuu homoseksuaalisuuteen tai naisiin kuten islamissa suhtaudutaan. Kyse on siis vihreiden osalta rasistiseksi luonnehdittavaa koska heidän mielipiteensä muuttuu etnisen taustan perusteella ja asioita käsitellään kaksilla standardeilla täysin ihmisen alkuperän tai uskonnon perusteella.