Jälleen kerran on tullut selväksi, että Euroopassa ei demokratiaa kunnioiteta. Italian vaaleissa voiton saivat euroseptiset ja "maahanmuuttovastaiset" voivat. Media ei tunne lainkaan sellaista käsitettä kuin elintasopakolaisuus tai muu haittamaahanmuutto. Se puhuu maahanmuuttovastaisina kaikista puolueista jotka vastustavat ainoastaan ongelmia synnyttävää maahanmuuttoa.Tällä he pyrkivät luomaan mielikuvaa sisäänpäinkääntyneistä ihmisistä jotka pelkäävät kaikkea uutta ja ovat muutoinkin suvaitsemattomia. Jos vaalitulokset poikkeavat eu:n ihannoimisesta tai avoimien ovien ihannoimisesta, on media välittömästi demonisoimassa kyseiset puolueet tai ehdokkaat. Voisivat avoimesti edes myöntää, että kannattavat vihervasemmistolaista diktatuuria jossa moniäänisyydelle ei ole sijaa.

Odottaisin, että löytyisi mediasta toimittajia jotka kykenisivät terävään analyysiin siitä, mistä "oikeistopopulistisen" ja "äärioikeiston" (ovat median luomia termejä, eivät puolueiden itsensä julistamia) nousu johtuu. Lyhyesti kiteytettynä ne johtunevat kahdesta asiasta. Kausaliteetistä ja resursseista. Kaikki aatesuuntaukset ovat aina alisteisia resussien määrälle ja olemassaololle. Toisin sanoen mikä tahansa ideologia tai poliittinen suuntaus kokee ihmisten mielissä vakavan inflaation viimeistään silloin kun tämä ideologia tai aate on aiheuttanut ihmisille heidän arkeensa riittävästi harmia. Hyvissä olosuhteissa melkein mikä tahansa ylevän ja hienon tuntuinen aate ja ihanne toimii ainakin ihanteen tasolla. Siinä kohtaa kun ihmiset joutuvat henkilökohaisesti maksamaan laskua tästä ihanteestaan, ihmiset eivät enää seisokaan ihanteensa takana niin laajasti.

Eu on toteuttanut politiikkaa jota on ohjanneet ylevät ihanteet. Ihanteita jotka maksavat eurooppalaisille suunnattoman paljon. Eu on monella tapaa vahingoittanut kansalaisten ja kansallisvaltioiden asemaa ja hyvää. Kaikilla poliittisilla teoilla on olemassa jokin seuraus. Eu on itse aiheuttanut eurokseptisten ja haittamaahanmuuttovastaisten nousun koska kausaliteetti toimii. Ensin on vastuuton ja huoleton teko, sitten on siitä seuraava hinta.

Jälleen kerran on otettava esimerkiksi Ruotsi. Miten mieletön onkaan ihminen joka kuvittelee, ettei kansan mielipiteet muutu vaikkapa maahanmuuttopolitiikasta kun he toistuvasti saavat seurata oman kotimaansa turvattomuuden kasvua, kasvaneita rikoksia, ghettoutumista ja kaikenlaista negatiivista seurausta. Kovin suuri ennustaja ei tarvitse olla tietääkseen että Ruotsidemokraatit saavat tulevissa parlamenttivaaleissa erittäin suuren kannatuksen. Ennustus perustuu normaaliin logiikkaan siitä, että teoilla on oleva seurauksensa. Yhtä helppo on ennustaa se, millaisia demonisoivia otsikoita saamme mediasta lukea naapurimaamme vaalituloksesta. Tuskin yhtäkään terävää ja oikeaa analyysia lehdistä saamme lukea joka käsittelisi juurisyitä vaalitulokseen.

Maahamuutosta on tehty aiheena tabu jota ei saisi käsitellä kuin vain positiivisessa sävyssä ja könttänä jossa ei erotella eri maahanmuuton laatueroja. Todennäköisesti ajan kanssa tämä korjaantuu koska poliitikot tajuavat, että tulevaisuudessa vaaleissa saa kannatusta vain vastustamalla löperöä maahanmuuttoa. Turvallisuus on myös resurssi kuten raha ja oma kultturikin. Mitä enemmän ihmiset Euroopan maissa saavat seurata näiden resurssien horjumista, sitä varmemmin he alkavat ennen pitkää kyllästyä maksamaan hintaa siitä, että saavat kannattaa utopistista ihannettaan.

Onnea Italia vaalituloksesta ja kiitos siitä, että olette antamassa herättävää viestiä tekin tahoillanne EU:n suunnan korjaamiseksi säädyllisille raiteille.