Dagens Nyheterin tekemän kyselyn mukaan ruotsalaiset pitävät turvallisuutta toiseksi tärkeimpänä poliittisena teemana välittömästi maahanmuuton jälkeen. Mitä kyselyn tuloksesta pitäisi päätellä? Ehkäpä ainakin se, että kun realiteetit lyövät riittävän pitkään vasten korvia, menee viesti perille. Ruotsissa on uutisoitu aivan viimeaikoina  viidestä joukkoraiskauksesta. Eräässä tapauksessa edes tuomiota ei saatu tekijöille aikaiseksi dna-näytteistä huolimatta.

Ruotsissa vallitsee vahvasti sellainen ilmapiiri, että virkaatekevät viranomaiset poliisi mukaan luettuna eivät uskalla tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä jotka eivät ole poliittisesti korrekteja. Ruotsissa poltetaan vuodessa yli 2000 ajoneuvoa, kivitetään systemaattisesti poliiseja, mellakoidaan, ryöstellään, murhataan ja raiskataan kiihtyvään tahtiin. Kukaan ei kehtaa enää puhua mistään yksittäistapauksista koska tilanne on ryöstäytynyt kokonaan hallinnasta ja näistä uutisista on tullut arkipäivää. Tilanne on nurinkurinen jos äärimmäisen epäkorrekteista ilmiöistä ei saisi lausua kuin korrekteja (lue:vääristeltyjä) mielipiteitä.

Ruotsi on oiva esimerkki siitä mihin asioista vaikenemisen ja peittelemisen kulttuuri johtaa. Ruotsi on nyt  vasta aloittamassa julkista keskustelua turvallisuudesta ja maahanmuutosta tilanteessa jossa ongelmat ovat jo ehtineet ylitsepääsemättömiksi. Meillä  Suomessa niitä pidetään vouhottajina jotka pitävät maahanmuuttoa yhtenä tärkeimmistä puheenaiheista. Se ON yksi tärkeimmistä aiheista koska jos katsomme mitä Ruotsille on tapahtunut lukuisten muiden löperöä maahanmuuttopolitiikkaa harjoittaneiden maiden ohella, tiedämme sen vakavat  ja peruuttamattomat seuraukset.

Viisas oppii muiden virheistä, tyhmä ei edes omistaan.