Viime talvena isäni menettäneenä olen tyrmistynyt siitä, että hautaustoimi hyväksyy tuottaa Salatut elämät- sarjan kuvauksia Malmin hautausmaalla feikkihaudalla. On todella härskiä tuottaa viihdettä oikeiden hautojen rinnalla. Millehän  omaisista tuntuu kun he kenties surevat menetettyjä rakkaitaan ja viereisellä tontilla tehdään viihdeohjelmaa feikatulla haudalla? Asiallisen dokumentin tekemisen voisi vielä ymmärtää mutta on käsittämätöntä, että hautaustoimi sallii tämän luokattoman paskan saippuasarjan kuvaukset hautausmaalla. Kontrasti on kovin suuri surevien omaisten ja viihteen välillä.

Maailma on muuttumassa maailmaksi jossa arvoja ei enää kunnioiteta ja ihmiset tyhmennetään naurettavalla paskan tarjonnalla jota tulee joka kanavalta. Ihmiskunta on tehnyt vuosituhansien aikana valtavan harppauksen sivistyksessä ja kehityksessä mutta ilmeisesti emme tule näkemään suurtakaan evoluutiota enää tässä suhteessa. Kaikki asiat viihteellistetään ja paska täyttää maailman.

Jos joka suuntaan kumartaa tulee myös pyllistäneeksi aina jonnekin. Nyt pyllistettiin oikeasti menetettyjä läheisään surevia oikein urakalla.