Kuunneltuani useiden vasemmistolaisten puheita, on allekirjoittanut hieman hämmentynyt. Yhtäältä vasemmistolaiset ovat huolissaan talousleikkauksista ja maamme köyhien tilanteesta. He ovat aina puolustamassa vähäosaisia. Työllisyystilannekin heitä huolettaa. Toisaalta he eivät asettaisi minkäänlaisia rajoja pakolaisvirralle. Vallitseeko tässä minkäänlaista ristitiitaa? Totta perkeleessä vallitsee! Vaikuttaa vahvasti sille, että vasemmistolaisuus on kuin uskollollinen kupla jossa realiteetit unohtuvat kokonaan. Vertaisin vasemmistolaisuuden valtavirtaa autonkuljettajaan joka asettaa persuksensa auton penkille ja lähtee vihellellen ajamaan. Hän näkee kyllä punaiselle siirtyvän polttoainemittarin mutta jatkaa ajamista tästä välittämättä, sillä hän uskoo voivansa vain ajaa. Jonakin hetkenä polttoaine loppuu ja hän ihmettelee huuli pyöreänä pientareella miksi auto pysähtyi. Täsmälleen samoin tulee tapahtumaan Suomelle jos emme ota huomioon realiteettejä ja seurauksia.

 

On varmasti hienoa kokea moraalista ylemmyyttä suhteessa siihen gallupien perusteella edustavaan kansan enemmistöön joka haluaisi rajoittaa pakolaisten vastaanottamista. Taatusti on hienoa myös kutsua rajoja vaativia suvaitsemattomiksi ihmisiksi ja elää realiteeteistä vapaana vasemmistolaishihhulina joka halutessaan kykenisi ylittämään uskonnollisuudessaan vaikka fysiikan lait. Kyllä, rakkaus on hieno ja loistava asia. Rakkautta ei ole maailmassa koskaan liikaa. Jos nyt ei silti rakkaudessamme mentäisi tekopyhyyden puolelle vaikka vasemmistolaisia olisimmekin. Ajatellaampa, että vasemmistolaisella olisi lapsi joka haluaa opiskelemaan. Vasemmistolaisen naapurissa on toinen nuori joka toivoo aloittavansa opiskelut. Vasemmistolaisisukilla on käytössään 5000 euroa nuoren opiskelun rahoittamiseen. Monikohan uskoo, että vasemmistolaisisukki rahoittaa mielummin naapurin nuoren opiskelun kuin oman lapsensa? Sitähän minäkin! Naapurin nuori on varmasti ihmisenä yhtä arvokas kuin oma lapsi, ja häntä voi ihmisenä rakastaa, mutta kyllä se oma lapsi sen opiskelurahan saa. Realiteeteistä irrallisessa ideaalissa maailmassa saisi tietysti molemmat koska valintoja ei tarvisi tehdä.

 

Allekirjoittanut on varsin hämmentynyt siitä, että kun hallitus tekee leikkauksia vaikka lapsilisään, niin vasemmisto on välittömästi huutamassa, mutta kun samoille lapsille ollaan tekemässä lisää valtionvelkaa avoimien ovien päivillä niin se ei heitä häiritse. Edelleen vasemmistoa ei häiritse sekään, että on vaarana että maahamme syntyy kahdet eri työmarkkinat pakolaistulvan jatkuessa. Jokainen hiemankin realismiin taipuvainen ihmisapina ymmärtää, että hallitsematon ilman rajoja oleva maahanmuutto koituu kansallemme erittäin kalliiksi. Sellainen mielikuva on vahvistunut vahvistumistaan, että vasemmistolla ei ole lainkaan isänmaata. Heille ei ole olemassa suomalaisia työttömiä ja köyhiä, ei suomalaisia yrityksiä, ei suomalaista kulttuuria. Kuitenkin heille kelpaa Suomen tarjoamat edut. Tässä karun ankeassa realitodellisuudessa emme tahdo saada edes kotimaamme asioita kondikseen, mutta vasemmisto olisi lisäämässä taakkaamme entisestään. Miten sellainen väki julkeaa sanoa olevansa vaalien alla suomalaisten vähäosaisten puolella?

 

Ajatellaampa, että voisimme konkretisoida hallitsemattoman pakolaistulvan taloudelliset seuraukset siten, että jokaiselle täysi-ikäiselle kansalaiselle tulisi kerran viikossa postiluukusta lasku jolla edellisen viikon kustannukset katettaisiin. Moniko vasemmistolainen maksaisi tämän laskun mielissään ja olisi valmis vähentämään omaa kulutustaan? Uskallan väittää, että harva heistäkään mielihyvin laskun viitenumeroa verkkopankkiinsa näppäilisi. Kun blokkaaja kerran vasemmistolaisuuden moittimisessa vauhtiin pääsi, niin kysyttäköön vielä sekin, että ymmärtääkö vasemmisto lainkaan, että me kaikki muodostamme valtion. Ihan oikeasti, valtio ei ole sen kansalaisista irrallinen taikarahapussi. Valtio ei ole viennistä tai yrittämisestä irrallinen rahantekokone. Oikeassa elämässä me kaikki joudumme maksamaan veroja. Oikeassa elämässä me asetamme läheiset ihmiset etusijalle. Me suomalaiset olemme se pieni lähiö jonka kansalaisten etuja poliitikkojen kuuluu ajaa. Sen myös ministerit ovat valassaan vakuuttaneet. Tämä kuuluu myös vasemmiston velvollisuuksiin politiikassaan.