"Suomen hallitus tuomitsee jyrkästi Ranskassa tehdyt terrori-iskut. Ne olivat myös isku demokraattisia ja avoimia yhteiskuntiamme vastaan. Pelolle ja suvaitsemattomuudelle ei saa tällaistenkaan iskujen jälkeen antaa tilaa"

 

Niin paljon kuin ihmisenä pääministeri Juha Sipilää arvostankin, on edelliset sanat häneltä pelkkää joutavaa lätinää. Tietenkin Suomen hallitus tuomitsee terrori-iskut. Terroristeihin tällä tuomisemisella on kuitenkin saman verran vaikutusta kuin flunssan tuomitsemisella flunssan esiintyvyyteen. Poliitikkojen puhumien itsestäänselvyyksien sijaan heidän velvollisuutensa olisi pohtia millaisiin toimiin he ryhtyvät minimoidakseen sen mahdollisuuden, että Eurooppaan saapuu pakolaisten mukana terroristeja.

 

Pelolle ei saisi antaa tilaa, mutta se on väistämätön ja looginen seuraus etenkin keski-eurooppalaisille ja ranskalaisille. Meidän kaikkien tulee, jos ei sentään olla kauhusta kankeana, niin ainakin murehtia sitä, millaisia seurauksia Euroopan avoimilla ovilla on turvallisuudellemme ja talouksillemme. Ilman terrorismiakin meille tulee massiivinen määrä erilaisia ongelmia nykyisestä pakolaistulvasta. Ei ole mahdollista ottaa samaan aikaan valtavia ihmismassoja vastaan ja olettaa, että se vähentäisi suvaitsemattomuutta. Kyse on aina joistakin rajallisista resursseista ja niiden jakamisesta. Kansalaisten ei ole järkevää purkaa turhautumistaan maahantulijoihin, vaan viisaampaa olisi vaatia poliitikkojamme tekemään moraalisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävämpää politiikkaa. Mitä kauemmin Eurooppa pitää avoimia ovia, sitä todennäköisempää on, että jossain vaiheessa syntyy suuria mellakoita. Tämän tuntuvat ymmärtävän kansalaiset, vaan eivät poliitikot.

 

Olisi myös muistettava, että vaikka on olemassa rauhanomaisia muslimeja, niin ei ole olemassa rauhanomaista islamia. Islam määrää taisteluun vääräuskoisia vastaan. Tätä historian ja islamin kirjoitustenkin valossa vallitsevaa tosiasiaa ei kuitenkaan katsota poliittisesti korrektiksi ääneen sanoa. Elämme aikoja jotka muokkaavat rakenteitamme syvästi ja peruuttamattomasti. Jokainen voi ymmärtää, ettei yksi maanosa voi ottaa jatkuvalla syötöllä vastaan valtavia ihmismassoja. Ongelmaa lisää se, että tulijoissa yksi uskonto on miessukupuolen ohella vahvasti yliedustettuna. Jos Eurooppa ottaisi hallitusti vastaan etenkin lapsia ja naisia, tilanne olisi huomattavasti kestävämpi ja kansalaisten paremmin hyväksyttävissä.

 

 

Suosittelen katsomaan valaisevan dokumentin islamista:

 

http://www.youtube.com/watch?v=YQ9zv3hsMsY